Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
Mensen met een hypotheek van ABN AMRO kunnen door een fout van de bank honderden of zelfs duizenden euro's te veel boeterente betalen. Pas als de klant zelf aan de bel trekt, herstelt de bank de fout
"Het is heel frustrerend en het voelt als journalistje pesten", vertelt Marcel van der Steen tegen RTL Nieuws. De journalist heeft korte tijd vastgezeten in Macedonië.
Adriaan van Dis heeft de Libris Literatuur Prijs gewonnen met zijn boek 'Ik kom terug'. De 68-jarige schrijver nam een bronzen legpenning en een geldbedrag van 50.000 euro in ontvangst.
Een tragisch ongeval in Duitsland. Een vrouw heeft de redding van haar hond moeten bekopen met de dood.
De politie kan vaak te weinig doen om vermiste personen zo snel mogelijk op te sporen. Dat moet veranderen, vinden agenten die hier regelmatig tegen aan lopen. Zij willen dat de wet wordt aangepast.
De experts voorspelden het al. Het schilderij Les femmes d'Alger (Version O) van Pablo Picasso is voor een recordbedrag geveild: 179 miljoen dollar.
In Weert is een vrachtwagen met daarin 7000 liter gevaarlijk drugsafval gevonden, afkomstig uit een drugslab."Een enorme hoeveelheid", stelt de brandweer.
Amsterdam blijft de onveiligste stad van ons land maar de meeste onveilige steden liggen in Zuid-Nederland. Dat blijkt uit de Nationale Misdaadmeter van het Algemeen Dagblad.

Email Marketing

Geplaatst door Cindy2009 2 dagen geleden (http://www.neshmedia.nl)

De 20-jarige Tarik Z., die 29 januari het gebouw van de NOS binnendrong, staat vandaag voor de rechter. HIj wordt verdacht van gijzeling, bedreiging en verboden wapenbezit.
Dieven hebben 17 zeldzame apen gestolen uit een Franse dierentuin. Het zou gaan om gouden leeuwaapjes en zwartstaartzilverzijdeaapjes.

Nalini CMS

Geplaatst door Cindy2009 2 dagen geleden (http://www.neshmedia.nl)

Na jaren van daling, neemt het aantal Nederlanders met vakantieplannen weer toe. Bijna 11 miljoen Nederlanders zijn van plan om deze zomer op vakantie te gaan.
Tussen Utrecht Centraal en Woerden rijden vanochtend minder treinen vanwege een kapotte bovenleiding.

Tarik Z., die eind januari het gebouw van de NOS binnendrong en met een neppistool zendtijd opeiste tijdens het Achtuurjournaal, is niet in de war. Dat zegt zijn advocaat Ton Visser.
Een trio inbrekers in de staat New York heeft zich wel heel makkelijk laten pakken. Ze roofden een restaurant leeg en namen onder meer 10 kilo macaronisalade mee. En die macaroni deed ze uiteindelijk