Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
De hoogste baas van de Nationale Politie Gerard Bouman is de kritiek op zijn functioneren beu. "Ik zit hier niet voor mezelf, ik zit hier voor de politie. Ik stap op als er iemand is die dit werk bet
De A1 bij Oldenzaal richting Duitsland is volledig afgesloten, nadat een vrachtwagen met houtsnippers was gekanteld. De rijbaan is bezaaid met de lading.
Goed nieuws voor vrouwen die altijd al op een onderzeeër hebben willen werken: de onderzeedienst van de marine is straks niet alleen meer voor mannen, ook vrouwen worden binnenkort toegelaten.
De temperaturen kunnen vandaag flink oplopen, zegt RTL-weervrouw Nicolien Kroon. Toch wordt het niet echt zonnig vandaag. Door hoge sluierbewolking krijgen we de zon nauwelijks te zien.
De Nederlander Romano van der Dussen zit al 11,5 jaar onschuldig in een Spaanse gevangenis vanwege de verkrachting van drie vrouwen in 2003. Uit DNA-onderzoek zou al eerder zijn gebleken dat een Brit
De identiteit van de 'treinplasser' is bekend. Het gaat volgens de krant De Gelderlander om een inwoner van Ederveen in Gelderland. Die zegt dat alles in scène is gezet: "Ik had een flesje water vast
In een poging de politie af te schudden hebben drie dieven uit Friesland houten balken en grote metalen bouten uit de gestolen auto gegooid waarin ze zaten.
Het 11-jarige meisje dat gisteravond zwaargewond raakte bij een auto-ongeluk op de A28 bij Wezep, is overleden. Dat meldt de politie. Haar 13-jarige broer ligt zwaargewond in het ziekenhuis.
Tienermeisjes die zijn verkracht, zoeken vaak te laat hulp. Uit angst wachten slachtoffers hier vaak weken mee, blijkt uit onderzoek.
Marcel de Vink, ambassadeur voor Nederland in Pakistan, is onderweg naar Nederland om hier te herstellen. Hij raakte vrijdag gewond bij een helikoptercrash in Pakistan.
In het Overijsselse Diepenveen hebben twee mannen bloemen geroofd van een begraafplaats. Na een tip konden ze worden aangehouden.
In de toekomst kunnen ook vrouwen aan het werk op onderzeeboten van de marine. Op een nieuw type boot dat Defensie laat bouwen, kan vanaf 2025 met een gemengde bemanning worden gevaren.
De A1 richting Duitsland is weer open. De weg was vanochtend tussen Oldenzaal-Zuid en De Lutte bijna vijf uur afgesloten nadat een vrachtwagen met houtsnippers was gekanteld.
Op de deur van het Kabinet van de Koning in Den Haag is een hakenkruis geschilderd.
Het onderverhuren van zijn woning komt een huurder in Amsterdam duur te staan. In totaal moet hij 17.500 euro ophoesten: 7500 euro boete en 10.000 euro voor gemaakte onderzoekskosten.
15 jaar na de vuurwerkramp in de Enschedese wijk Roombeek wordt deze buurt vooral bewoond door mensen die er voor de ramp nog niet woonden.
Het Openbaar Ministerie heeft in hoger beroep tot zeven jaar celstraf geëist tegen drie mannen die worden verdacht van internationale drugs- en wapenhandel op internet.
Net als ruim 200.000 andere leerlingen doen Gijs (17) en Sara (19) Laros deze weken eindexamen. Broer en zus zitten allebei op de vwo-afdeling van het Koning Willem II College in Tilburg. We whatsapp
De overheid geeft nog altijd tonnen uit om informatie voor burgers en media geheim te houden. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Z naar de kosten van doofpotaffaires en andere hoofdpijndossiers. De Nat
Op een school in Raamsdonksveer hebben leerlingen door een computerstoring het examen Nederlands niet kunnen maken. Na een uur wachten zijn de leerlingen naar huis gestuurd.