Voelt u zich niet helemaal op u gemak met een Opensource CMS. Kies dan voor onze CMS "NALINI CMS". NALINI CMS is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee de inhoud op uw website eenvoudig beheerd en gepubliceerd kan worden zonder te beschikken over technische kennis. Vanuit een beveiligde omgeving kunnen wijzigingen aan de website gemakkelijk doorgevoerd worden via een interface die sterk aan Word doet denken.

Vanaf iedere werkplek met internet kunnen op elk gewenst moment teksten, afbeeldingen en bestanden op de site geplaatst, aangepast of verwijderd worden.

Het NALINI CMS leveren we op maat. U krijgt een passende oplossing die niet onnodig ingewikkeld is. Een oplossing waarmee het management en de medewerkers efficiënt en effectief werken. Naast de standaard functionaliteiten (FAQ, zoekfuncties, gebruikersrechten) kan het NALINI CMS worden samengesteld uit de volgende modules:
- nieuws;
- vacatures;
- projecten;
- afspraken- en evenementenkalender;
- bestanden download;
- agenda;
- shop;
- reserveringsysteem;
- forum;
- digitale nieuwsbrief;
- poll.

Er kunnen naar gelang uw behoeftes nieuwe modules op maat gemaakt worden en daarnaast is integratie met uw administratieve software, externe database of andere toepassingen eenvoudig te realiseren.

Wilt u meer weten over het NALINI CMS neem dan Contact met ons op.

NALINI CMS is in twee uitvoeringen beschikbaar. Te weten CMS en Webshop. Hieronder vind u de specificaties. " />
Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen

Nalini CMS

Geplaatst door Cindy2009 91 dagen geleden (http://www.onlinemag.nl)

geld lenen