Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
In Apenheul is het letterlijk een seizoen met een gouden randje. Na tientallen bevallingen dit voorjaar bij de ringstaartmaki’s, bonobo’s, doodshoofdapen, Hanuman langoeren en roodkruinmangabeys, is
Ongeveer de helft van de zelfverwijzers gaat onterecht naar de Spoedeisende Hulp (SEH), zo blijkt uit onderzoek van SEH-arts Nicole Kraaijvanger, die op 27 juni promoveert aan het Radboudumc. De intr
De politie heeft zondagavond op het talud aan de Nieuwe Ubbergseweg in Nijmegen het stoffelijk overschot van een man aangetroffen.
Bij een woning aan de Heemskerckstraat in Arnhem is in de nacht van vrijdag op zaterdag vuurwerk naar binnen gegooid.
In de Frambozelaan in Apeldoorn heeft zich maandagochtend een schietpartij voorgedaan, waarbij een dode is gevallen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.
Een alleenstaande man is zondag dood in zijn woning gevonden. Volgens de politie was de man uit Elburg al enkele weken overleden. Ook een dode hond werd in de woning aangetroffen.
Zwarte Cross en Amnesty International organiseren, op de vrijdag van het festival om klokslag 20:00 uur, de Levendenherdenking.
Bij het ongeval van vanochtend op de A1 is een dodelijk slachtoffer te betreuren. Het betreft een 25-jarige man uit Barneveld.
Op de A1 Hengelo - Apeldoorn gebeurde dinsdagmorgen kort voor half 9 bij Lochem een ongeval waarbij 2 vrachtwagens, een busje en een personenwagen betrokken waren.
Op de Koningsbergenweg in Barneveld is maandagavond een grote brand uitgebroken.
Een 45-jarige man uit Nijkerkerveen zorgde vrijdagochtend voor chaos op de A1 bij Voorst.
Zaterdagavond rond 21.00 uur botste een automobilist op de Achterdijk in Hedel tegen een boom, waarna het voertuig in de droge greppel terecht kwam.
Het arrestatieteam van de politie heeft op 13 juni rond 19.30 uur een 21-jarige Arnhemmer aangehouden aan de Grondelstraat. De man zou een dag eerder hebben gedreigd een aanslag te plegen op het Open
In de nacht van vrijdag op zaterdag was er een frontale aanrijding op de Rijksweg bij Voorthuizen.
De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen aangehouden op verdenking van een ernstige geweldpleging in Nijmegen. Op de Malvert 52e straat werd een vrouw door een man bedreigd,
Afgelopen nacht is er een ruzie geweest op een camping in Voorthuizen. Een 51 jarige man uit Amersfoort is hierbij ernstig gewond geraakt. Een 44 jarige vrouw is aangehouden.
Een 62-jarige man uit Didam is dinsdag aangehouden nadat hij een agent mishandelde.
Op zondagavond 10 juni werd er ingebroken in een vakantiewoning aan de Reeenbergweg in Beekbergen. De inbreker werd in de omgeving van het huis aangetroffen. Bij het zien van een agent ging hij er va
Vanwege een ongeval met meerdere vrachtwagens is de A12 richting Arnhem dicht tussen de knooppunten Grijsoord en Waterberg.
De A12 bij Arnhem is iets voor 18:30 uur weer vrijgegeven. De weg werd al aan het eind van de ochtend richting Duitsland afgesloten na een flink ongeluk, zo meldt de VID.