Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
De 54-jarige vrouw uit Oostkapelle die in de nacht van vrijdag 17 of zaterdag 18 november zwaargewond raakte, is aan haar verwondingen overleden.

Homomannen die aan chemseks doen hebben meer risicovolle seksuele contacten en hebben vaker een seksueel overdraagbare aandoening (soa) dan andere homomannen. Dit blijkt uit onderzoek van de Soa-poli

De 22-jarige Dominique Lousberg uit Tilburg die zondagavond bij een ongeval met een spookrijder om het leven is gekomen, was een van de gezichten van een nieuwe campagne van Pathé.
Een 22-jarige automobilist uit Woldendorp is zaterdagavond op de N362 nabij Midwolda na een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen.
Bij een ongeval in het Gelderse Hall is maandagavond een motorrijder om het leven gekomen.
Minister Ferd Grapperhaus van Justitie is niet van plan het beleid met betrekking tot het dragen van hoofddoekjes te veranderen na de uitspraak van Het College voor de Rechten van de Mens.
Maandag is in Emmen een automobilist in de middag met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij met zijn auto over de kop sloeg.

In de Olivier van Noortstraat in Hilversum worden woningen ontruimd vanwege een gaslek.


Een KLM-toestel, een boeing 777-300 is maandagochtend tijdens een vlucht van Kaapstad naar Schiphol uitgeweken naar Nice.
Een spookrijder heeft zondag rond 22.30 uur een dodelijke aanrijding veroorzaakt in de Roertunnel.
n de binnenstad van Groningen is zondagmorgen een grote brand uitgebroken. De brand brak rond 08.15 uur uit in een bovenverdieping van een pand aan de Carolieweg.
De politie trof zondagochtend in een parkeergarage een man aan in zijn onderbroek.
Twee van de zes agenten, die betrokken waren bij de aanhouding van Mitch Henriquez, en terechtstonden in de rechtszaak vanwege het overlijden van Henriquez, hebben zich volgens het Openbaar Ministeri
Strafrechtadvocaat Richard van der Weide wil gratis hulp bieden aan de Dokkumse voorstanders van Zwarte Piet, mochten zij strafrechtelijk vervolgd worden. Dat zegt de Amsterdamse advocaat in de Teleg