Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
Een vrouw meldde zaterdagavond telefonisch bij de politie dat er op de Schuitvaartgracht iemand bedreigd zou zijn met een schroevendraaier. Even later bleek dat er twee mensen mishandeld zouden zijn
Dinsdagmorgen is een jongeman uit de gemeente Sluis aangehouden. Hij wordt verdacht van het verzamelen van naaktfoto’s van meisjes en jonge vrouwen uit zijn omgeving.
De traumahelikopter en een ambulance werden donderdagmiddag gealarmeerd voor een gewonde man op een vrachtschip aan de Maasboulevard. De man had brandwonden opgelopen op het vrachtschip de Swan Balti
Bij een steekpartij in Voorhout is woensdag aan het einde van de middag een man zwaar gewond geraakt. Dit maakte de politie bekend.
Op 26 oktober 2010 verdween de 35-jarige Herman Ploegstra uit IJzendijke. De Zeeuwse politie startte een onderzoek. Het enige dat van hem werd teruggevonden was zijn personenauto, een BMW X5. Diverse
Een 17-jarige bestuurder van een scooter uit Goes sloeg maandag 18 juni 2018 rond 21u20 met een bijrijder op de vlucht voor de politie. De vluchtpoging eindigde met een ongeval op de Grote Markt.
Een gezin aan de Monseigneur Nolenslaan in Schiedam kreeg donderdagnacht de schrik van z’n leven toen het rond 01.30 uur wakker werd van een harde knal. Er bleek op hun woning te zijn geschoten. De p
De rechtbank in Rotterdam heeft vandaag 5 mannen veroordeeld voor hun aandeel in de ongeregeldheden die in maart 2017 ontstonden rond het Turkse consulaat in Rotterdam.
Dinsdagavond 12 en woensdagavond 13 juni werd door twee vrouwen afzonderlijk bij de meldkamer van politie gemeld dat zij te maken hadden gehad met een schennispleger.
Tijdens Concert at Sea is de N57 op de Brouwersdam afgesloten voor alle verkeer.
Bij een aanrijding nabij het Zeeuwse Rilland is woensdagmiddag een 64-jarige automobilist uit het Belgische Berlare om het leven gekomen. Dit maakte de politie bekend.
Tijdens een archeologische opgraving in de Smokkelhoek in Kapelle is dinsdagmiddag 12 juni een Romeinse vindplaats aangetroffen.
Ambulance en traumahelikopter zijn dinsdagochtend opgeroepen voor een hulpverlening bij een kinderdagverblijf aan de Gerrit Verboonstraat in Schiedam.
In het asielzoekerscentrum in Middelburg heeft zondagavond een steekpartij plaatsgevonden waarbij iemand gewond is geraakt.
Zaterdagmiddag is het stoffelijk overschot van een nog onbekende persoon aangetroffen in de Westerschelde.
Donderdagmiddag hebben agenten twee mannen aangehouden, die verdacht worden van drugs dealen. Tijdens een vluchtpoging botste een van hen tegen een vrouw in een rolstoel.
De burgerlijke rechter in kort geding mocht zich richten naar de beslissing van de strafrechter om de namen van de agenten die betrokken waren bij de aanhouding van Mitch Henriquez niet openbaar te m
De twee politieagenten die op 20 december 2017 betrokken waren bij een schietincident in Breskens worden niet vervolgd, zo heeft het Openbaar Ministerie woensdag beslist op basis van onderzoek uitgev
In een langlopend onderzoek van de Dienst Regionale Recherche van de politie Zeeland-West-Brabant zijn opnieuw twee aanhoudingen gedaan.
Minister Slob is blij dat werkgevers en werknemers in het primair onderwijs vandaag een onderhandelaarsakkoord over een nieuwe cao hebben afgesloten. Zodra de achterbannen van de bonden instemmen, za