Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
Een gezin aan de Monseigneur Nolenslaan in Schiedam kreeg donderdagnacht de schrik van z’n leven toen het rond 01.30 uur wakker werd van een harde knal. Er bleek op hun woning te zijn geschoten. De p
De rechtbank in Rotterdam heeft vandaag 5 mannen veroordeeld voor hun aandeel in de ongeregeldheden die in maart 2017 ontstonden rond het Turkse consulaat in Rotterdam.
Dinsdagavond 12 en woensdagavond 13 juni werd door twee vrouwen afzonderlijk bij de meldkamer van politie gemeld dat zij te maken hadden gehad met een schennispleger.
Tijdens Concert at Sea is de N57 op de Brouwersdam afgesloten voor alle verkeer.
Bij een aanrijding nabij het Zeeuwse Rilland is woensdagmiddag een 64-jarige automobilist uit het Belgische Berlare om het leven gekomen. Dit maakte de politie bekend.
Tijdens een archeologische opgraving in de Smokkelhoek in Kapelle is dinsdagmiddag 12 juni een Romeinse vindplaats aangetroffen.
Ambulance en traumahelikopter zijn dinsdagochtend opgeroepen voor een hulpverlening bij een kinderdagverblijf aan de Gerrit Verboonstraat in Schiedam.
In het asielzoekerscentrum in Middelburg heeft zondagavond een steekpartij plaatsgevonden waarbij iemand gewond is geraakt.
Zaterdagmiddag is het stoffelijk overschot van een nog onbekende persoon aangetroffen in de Westerschelde.
Donderdagmiddag hebben agenten twee mannen aangehouden, die verdacht worden van drugs dealen. Tijdens een vluchtpoging botste een van hen tegen een vrouw in een rolstoel.
De burgerlijke rechter in kort geding mocht zich richten naar de beslissing van de strafrechter om de namen van de agenten die betrokken waren bij de aanhouding van Mitch Henriquez niet openbaar te m
De twee politieagenten die op 20 december 2017 betrokken waren bij een schietincident in Breskens worden niet vervolgd, zo heeft het Openbaar Ministerie woensdag beslist op basis van onderzoek uitgev
In een langlopend onderzoek van de Dienst Regionale Recherche van de politie Zeeland-West-Brabant zijn opnieuw twee aanhoudingen gedaan.
Minister Slob is blij dat werkgevers en werknemers in het primair onderwijs vandaag een onderhandelaarsakkoord over een nieuwe cao hebben afgesloten. Zodra de achterbannen van de bonden instemmen, za
De brandweer is in Sas van Gent is woensdagavond rond 20.00 uur ter assistentie gevraagd bij een probleem met een vat gevuld met een gevaarlijke stof bij Cargill.
Minister Slob vindt het van groot belang dat scholen leerlingen goed burgerschapsonderwijs bieden. De huidige wet is echter te onduidelijk, waardoor het voor veel scholen niet helder is wat ze met di
Een man is zondagavond ernstig gewond geraakt na een mishandeling op de Kipstraat in Rotterdam.
Een 27-jarige man is in het centrum van Goes aangehouden omdat hij voor een restaurant met een mes dreigde.
Zondag is de zoektocht naar sinds zaterdagavond vermiste duikers in het Grevelingenmeer hervat. Dit meldt de politie zondag.
Een bewoonster in het Zeeuwse Kapelle kreeg zaterdagmiddag rond 16.30 uur de schrik van haar leven toen zij in haar tuin was en een auto recht op haar af zag komen. Dit meldt de politie zondag.