Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
De 54-jarige vrouw uit Oostkapelle die in de nacht van vrijdag 17 of zaterdag 18 november zwaargewond raakte, is aan haar verwondingen overleden.
Burgers zijn sinds 2009 verplicht zijn of haar vingerafdruk af te staan bij het aanvragen van een identiteitskaart of paspoort. Uit navraag door de NOS bij de marechaussee en het ministerie van Justi
De politie arresteerde zondagochtend rond 05.30 uur een 21-jarige Roemeen in het hotel aan de Hoofdweg waar arbeidsemigranten verblijven. Hij zou een 23-jarige Roemeen gestoken hebben.
Het aantal sportblessures is iets gedaald. In 2016 werden 121.000 sportblessures op een Spoedeisende Hulp-afdeling (SEH) behandeld, blijkt uit cijfers van VeiligheidNL.
Bij het bedrijf Lion Food in Sint-Maartensdijk (Zld.) woedt een zeer grote brand.
Vrijdagmiddag is een 45-jarige man uit Rotterdam in de Prins Hendrikstraat aangehouden nadat door getuigen gezien is dat hij een vuurwapen bij zich heeft.
Een groep vrouwelijke collega's in Wales hebben gisteren gezamenlijk 28 miljoen euro gewonnen in loterij in Wales.
Dinsdagavond heeft de politie aan de Havelaarstraat een doorgedraaide man van het dak gehaald en aangehouden.
Zaterdagavond vond in een woning aan het Hof van Sint Pieter een steekincident plaats. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Een vrouw werd aangehouden.
Een deel van De Combinatie in Vlissingen is zaterdagmiddag uit voorzorg gesloten. Het om de kleine cirkel waar onder andere Kinderopvang Walcheren (KOW), GGD en Porthos zijn gevestigd.
De bestuurder die op maandagmorgen 11 september jl. op de Langeweg (N258) in Axel vermoedelijk het ongeluk veroorzaakte, bleek teveel alcohol te hebben gedronken.
Een politiehond heeft dinsdagavond een 41-jarige man uit Goes, die in een woning in de Montgomerystraat had ingebroken, onder een bed in de slaapkamer vandaan gehaald. Dit meldt de politie woensdag.
Op de Vlaardingweg in Rotterdam is dinsdagmiddag brand uitgebroken in een fruithandel na een explosie. Hierbij raakte ten minste een persoon gewond.
Maandagmiddag is de politie in Zeeland een onderzoek gestart naar aanleiding van de vondst van een dode man in een woning aan de Schuitvlotstraat in het Zeeuwse Biggekerke.
Een 46-jarige man uit Kerkwerve en een 25-jarige man uit Zierikzee zijn dit weekend aangehouden omdat ze beschonken achter het stuur zaten.
De Amsterdammer Michiel de Jong denkt dat het heel goed mogelijk is dat Zwarte Piet uit Veere komt en geen slaaf was, maar een piraat, zo zegt hij in de media. Dit schrijven onder meer het AD en Prov
Op een schip aan het Tankhoofd op de Vondelingenplaat in Rotterdam heeft donderdagmiddag een explosie plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon gewond
Een 18-jarige man uit Hulst en een 38-jarige man uit Breda zijn woensdagochtend ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Langeweg in het Zeeuwse Axel. Dit heeft de politie woensdag bekend
Naar aanleiding van diverse klachten van drugsoverlast op de Markt in Sint Maartensdijk heeft de politie maandagmiddag rond 17.30 uur een drugsdealer op heterdaad betrapt toen hij cocaïne verkocht aa
Zondag raakte een 34-jarige Rotterdammer rond 18.00 uur zwaar gewond, nadat hij op de Oostenrijkweg in Nieuwdorp met de motor van het talud reed. 'Hij is met de traumahelikopter naar het Erasmus