Online Magazine
Gebruikersnaam      Registreer
Wachtwoord      Wachtwoord vergeten?
Onthouden?  
Nieuws versturen
Een gezin aan de Monseigneur Nolenslaan in Schiedam werd donderdag op vrijdagnacht 15 juni opgeschrikt door harde knallen.
Maandagmorgen is dankzij tips en beelden de tweede verdachte, een 32-jarige Rotterdammer, aangehouden voor betrokkenheid bij het dodelijk schietincident van vorige week vrijdag op het Sandelingplein.
In 2017 kreeg 29% van de politieke ambtsdragers bij gemeenten, provincies en waterschappen vanuit hun functie te maken met agressie of geweld. Dat is 2% meer dan in 2016, waar 27% hiermee geconfronte
Beschuit met muisjes op de Eikenhorst nummer 7. In de nacht van zaterdag op zondag zijn er bij de koning en koningin 7 labrador puppy’s geboren.
Het schip "Bow Jubail" heeft zaterdag een steiger geramd aan de Oude Maasweg in Rotterdam Botlek. Hierdoor kwam de olie die aan boord zat in het water terecht.
Het schip "Bow Jubail" heeft zaterdag een steiger geramd aan de Oude Maasweg in Rotterdam Botlek. Hierdoor kwam de olie die aan boord zat in het water terecht.
Meer gezinnen krijgen recht op kindgebonden budget.
De hulpdiensten werden vrijdagmiddag op pad gestuurd voor brand aan boord van de Berenboot.
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van CBS is in juni iets verder verbeterd, meldt het CBS. In de Conjunctuurklok van half juni presteren alle indicatoren beter dan hun langjarige trend.
Deelnemers aan de klimaattafel ‘Gebouwde Omgeving’ willen in het Klimaatakkoord zo snel mogelijk af van ons gasverbruik.
Twee motorrijders zijn woensdagavond om het leven gekomen bij een frontale aanrijding in Den Bommel
(Adv.) Scooter rijden is voor veel mensen jeugdsentiment of een regelmatige bezigheid. Veel mensen maken er zelfs dagelijks gebruik van.
De politie onderzoekt het schietincident dat dinsdagavond plaatsvond aan de Honingerdijk in Rotterdam en komt daarbij graag in contact met getuigen. Bij het schietincident vielen geen gewonden.
De situatie voor kinderen in Nederland is afgelopen jaar verbeterd, maar hulp aan kwetsbare kinderen schiet in te veel gevallen tekort. Een zorgwekkend record is het fors gestegen aantal kinderen dat
Majoor-vlieger Roy de Ruiter (36) krijgt op 31 augustus de Militaire Willems-Orde 4e klasse. Hij verdiende de hoogste dapperheidsonderscheiding met zijn optreden als Apache-vlieger in Afghanistan. He
Ruim 8 op de 10 Nederlanders weten niet wat ze moeten doen na aanraking met de eikenprocessierups of met berenklauw. Ze denken daarentegen wel te weten wat ze moeten doen bij een beet van een teek of
In een woning aan de Tagoreplaats in Rotterdam-Alexander heeft de politie zondagmiddag twee lichamen gevonden.
Mochten de regeringspartijen volgend jaar na de Provinciale Statenverkiezingen hun krappe meerderheid in de Eerste Kamer verliezen, dan willen GroenLinks en PvdA wel zakendoen met het kabinet.
Zaterdagmiddag is de A20 ter hoogte van Schiedam afgesloten geweest bij de afrit Schiedam na meerdere aanrijdingen.
'Ik ben niet bij de politie gegaan om mensen pijn te doen of zelfs dood te schieten.' Agent Mark* heeft er nog steeds, na al die jaren, zichtbaar moeite mee. Hij werd tijdens zijn werk leve