Lifestyle

4 manieren om deze winter creatief door te komen! 

De winter voelt voor veel mensen als een strop. Het is koud, regen en veel wind, dus de deur uitgaan voelt vaak als een ‘moetje’. Toch vinden veel activiteiten, ook in de winter, nog steeds buitenshuis plaats. Maar wat als jij het nou gewoonweg niet ziet zitten om de kou te trotseren voor een flinke zondag wandeling? Maar daarentegen ook jouw Netflix al lang en breed hebt uitgekeken? Ben je dan niet toe aan nieuwe hobbies deze winter? Wij adviseren je op zoek te gaan naar een creatieve hobby! Het is leuk, uitdagend en het maakt je geest rustig. Wat wil je nog meer? Misschien staat er in onderstaande lijst een pakkende hobby voor je tussen! Lees gerust even mee. 

Picasso in the house! 

Misschien heb je er al langere tijd over nagedacht om te beginnen met schilderen, maar ben je bang dat je de kunst niet onder de knie zal krijgen. Of heb je er nooit over nagedacht dat het jouw nieuwe hobby kan zijn. Wij hebben de perfecte oplossing waardoor een eigen schilderij niet moeilijk hoeft te zijn: carbonpapier. Je print een ontwerp uit, en kan deze heel gemakkelijk overtrekken door middel van het carbonpapier. Vervolgens zorg je dat je je verf en kwasten paraat hebt, en inkleuren maar! Tot slot trek je de lijnen over met zwarte stift, waardoor je de onenigheid in de overloop van de verf niet terugziet. Met één middag heb jij zo een prachtige schilderij op canvas gezet! 

Erotische kunstwerkjes

Wellicht ben jij niet vies van een beetje spicy-ness, en zou je daarom graag aan de slag gaan met het maken van je eigen erotische kunstwerkjes! Zo kun je met een spons en latex handschoenen, gemakkelijk een pussypocket in elkaar zetten in een mooi beschilderde kom of cup, of kan je met boetseerklei een mooie vaas van een mooie bil of boezem maken!  

My jewelry

Altijd al in de ban van mooie sieraden, met bijvoorbeeld kraaltjes? Jouw eigen productie hiervan hoeft niet lastig te zijn! Voor je het weet heb je een mooie do-it-yourself sieraden set in huis. Met kraaltjes kan je niet alleen armbandjes in elkaar toveren, maar ook kettinkjes en zelfs ringetjes! Wanneer je ook haakjes aanschaft, zou je er zelf voor kunnen kiezen om je eigen oorbellen te maken. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor een ander! 

Lange termijn creativity

Om wekelijks een leuke creatieve klus te hebben, is het wellicht een leuk idee om elke zondag een paar foto’s van afgelopen week af te laten drukken. Of wel, je hoogtepunten van die week! Deze plak je leuk en gemakkelijk op in een fotoboek, met bijhorende tekstjes en eventueel zelfs tekeningetjes en stickers! 

Dit vind je misschien ook leuk...