verwarmde sokken
Lifestyle

Warme voeten dankzij elektrische sokken

Elektrische sokken voor in de koude wintertijd om de voeten lekker warm te houden, binnen en voor tijdens je activiteit. Wanneer je snel last hebt van koude voeten is dit erg ideaal om de voeten warm te houden. Voor binnengebruik lekker op de bank. Ook voor buiten denk aan wanneer je gaat wandelen, fietsen of skiën. Er zijn verschillende soorten, kleuren en maten.

Het grootste aanbod

De elektrische sokken van Comfort-Producten zijn de ideale sokken voor lekkere warme voeten met de koude dagen. Je hebt lage en hoge sokken. Zo zijn er lage voor bijvoorbeeld in wandelschoenen of voor tijdens het fietsen. De hoge sokken kunnen handig in skischoenen of eventueel in andere hogere schoenen die je gebruikt tijdens je activiteit. 

Verschillende lijnen

Er zijn verschillende modellen elektrische sokken: je hebt de Basic, Pro en de Elite. De elektrische sokken worden elk jaar doorontwikkeld valt te lezen op de website, waardoor ze langer kunnen verwarmen en een beter draagcomfort hebben. De Elite biedt het meeste comfort, deze elektrische sokken zijn gericht op maximaal comfort, doordat dat het verwarmingselement uitwendig geplaatst is, zijn de verwarmingsdraden niet meer voelbaar. Bij beide elektrische sokken zit het verwarmingselement boven en onder bij het teengebied. De sokken kunnen tot 10 uur per dag verwarmen. Uiteraard is de verwarmingsduur afhankelijk van de warmtestand. Op de hoogste stand, worden de elektrische sokken het warmst, maar dan hebben ze ook de meeste energie nodig waardoor ze tussen de 2 tot 4 uur meegaan. Op de middelste stand vijf tot zes en op de laagste stand acht tot tien uur. Mocht je langer willen verwarmen? Ook daar biedt Comfort-Producten een oplossing, je kan kiezen uit een nog krachtigere accu, waardoor je simpelweg langer kan verwarmen. Hoe krachtiger de accu, hoe groter hij wordt, echter zijn alle drie de accu’s nog comfortabel genoeg om te dragen. Je hebt de keuze uit de 2.600 mAh (standaard meegeleverd), 3.000 mAh of de 3.800 mAh. 

Hoe werkt het?

In de elektrische sokken zitten verwarmingselementen. De verwarmingselementen zitten rondom de voorvoet. Het Elite model heeft het grootste verwarmingsoppervlak en is het meest uitgestrekt. Op de sok aan de zijkant zit een vakje waar het draadje inzit die je aan de accu aan kan sluiten. In dit vakje kan je ook de accu in doen. Zo zit de accu fijn opgeborgen en heb je er geen last van. Ook op de zijkant van de sok zit het knopje. Door op het knopje te drukken gaat de sok aan beginnen er drie lampjes te branden. Door nog een keer op het knopje te drukken gaan er twee lampjes branden dan staat de warmte om de middelste stand. Door nog een keer te drukken gaat er nog één lampje branden, dan staat de warmte op de laagste stand. Wanneer je nog één keer drukt dan is de sok uit. Ook heb je een afstandsbediening. Hiermee kan je ook de sok aan en uitzetten en de juiste warmte instellen. 

Conclusie 

De elektrische sokken zijn erg fijn voor binnen maar ook voor een buitenactiviteit. Door de keuzes uit de verschillende accu’s heeft u altijd de keuze om meer vermogen aan te schaffen voor de elektrische sokken. Voor wintersporters of mensen die een hele dag erop uit zijn, kan het handig zijn om een extra accu-pack aan te schaffen, of het sterkst mogelijke accu-pack.

Dit vind je misschien ook leuk...