rolgordijnen
Living

De mogelijkheden met duo rolgordijnen van Raamdecoratie.com

Er zijn veel verschillende soorten raambeschutting: jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen etc. In deze blog willen wij één gordijnsoort uitlichten, namelijk de duo rolgordijnen. Specifieker: de duo rolgordijnen van Raamdecoratie.com. In deze blog zullen we kort uitleggen wat een duo rolgordijn is, en vervolgens wat de mogelijkheden zijn bij Raamdecoratie.com.

Het duo rolgordijn

Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, die je door middel van een kettingbediening kan controleren. Hiermee bepaal jij makkelijk zelf de lichtinval, door ze te sluiten of juist niet. Duo rolgordijnen helpen jou om een prettige sfeer te creëren in de ruimte waar jij ze ophangt: door de lichtinval, maar ook door het duo rolgordijn zelf. De stof van het duo rolgordijn helpt namelijk bij het creëren van een warme sfeer. Duo rolgordijnen zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar, en hoeven dus niet op te vallen binnen jouw interieur. 

De mogelijkheden bij Raamdecoratie.com

Raamdecoratie.com heeft een ruim aanbod in verschillende duo rolgordijnen. Dit aanbod wordt in twee verschillende categorieën geplaatst:

  • Kant en klaar. Een groot gedeelte van de duo rolgordijnen zijn kant en klaar leverbaar. Je kan hierbij nog wel je eigen kleur kiezen, maar de maat van het duo rolgordijn staat al vast. Hier moet je dus goed mee opletten, want niet elk duo rolgordijn zal perfect op jouw raam passen. Ramen verschillen namelijk enorm in vorm. 
  • Op maat gemaakt. Als er bij de kant en klare duo rolgordijnen geen optie tussen zit voor jouw raam, is het bij Raamdecoratie.com ook mogelijk om een duo rolgordijn op maat te laten maken. Dit betekent dat jij een duo rolgordijn kan ontwikkelen die volledig voldoet aan jouw eisen: het algemene design kan jij aanpassen, maar ook de kleur en natuurlijk de afmetingen. Door te kiezen voor een op maat gemaakt duo rolgordijn, weet je zeker dat jij het perfecte duo rolgordijn kiest.

Raamdecoratie.com

Ben jij benieuwd wat er zoal mogelijk is voor jouw ramen? Neem dan een kijkje op de website van Raamdecoratie.com. Deze staat vol informatie over vele verschillende soorten raamdecoratie; zo ook de duo rolgordijnen. Wil jij de mening van een specialist horen over jouw mogelijkheden? Ook hier helpt het team van Raamdecoratie.com je maar al te graag mee. 

Dit vind je misschien ook leuk...