tassen
Fashion Items

Voor iedereen een kwalitatieve tas

Groot of klein, oud of jong. Eigenlijk heeft iedereen wel een tas nodig. Dat kan zijn voor school, maar ook om je mobiel en/of portemonnee. Ook begrijpen we dat je niet precies weet welk merk je nu moet gaan halen of misschien een totaal merkloze tas haalt. 

Zebra tas

Nu we het toch over merken hebben, denk dan eens aan het merk Zebra. Deze ken je misschien wel van de kindertassen, maar wist je dat ze ook een groot groeiende dames collectie hebben? Zebra creƫerde deze nadat ze al een prachtige lijn met shoppers hadden. Deze is namelijk gemaakt in veel verschillende kleuren, zodat ze bij elk outfit passen. Je kunt kiezen uit wel tien kleuren en alle shoppers zijn voorzien van een rits en een stevige schouderband. Ook leuk om te weten, je krijgt er eenzelfde tint clutch bij. De naturel bag is ook verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw, donkerrood en uiteraard zwart en grijs. Wat is nu de kracht van deze shopper? De vintage leerlook en ook de druksluiting die bovenaan zit. Ook is er een shopper gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk vilt. Voor elke dame is er dus een mooie en stoere shopper beschikbaar, maar heeft Zebra er inmiddels ook een reeks trendy tassen bij. De keuze is dus enorm!

De onmisbare rugtas

Een van de meest bekende tas is wel de rugtas. Er zijn zo enorm veel modellen en ook merken voor een rugtas. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn begrijpen wij ook dat het moeilijk is om de juiste rugzak te vinden. Want wat is nu de juiste? Bekijk en ontdek voordat je een rugzak gaat kopen eerst wat je belangrijk vindt, wat je mooi vindt en welke prijsklasse je wilt hanteren. Zo wordt de keuze een stuk overzichtelijker. Een ding is zeker, iedereen hoort een rugtas in zijn of haar collectie te hebben.

Tassen voor iedereen

Een tas is niet zomaar een voorwerp. Nee, een tas is zoveel meer dan dat. Het is je fashion statement, een accessoire om je outfit compleet te maken, een veilige plek voor al je spullen, maar ook een item dat je altijd bij je hebt. Eigenlijk is een tas gewoon je nieuwe beste vriend of vriendin! Er zijn zoveel trens op het gebed van tassen. Er zijn ook talloze modellen te vinden. Toch is het fijn om te kijken naar wat jou wensen zijn bij het zoeken van een nieuwe tas. Wat vind jij fijn? Wat moet de tas jou kunnen bieden? En welke prijs mag jouw tas hebben? Sommige mensen kiezen ervoor om een tas te hebben waar ze een echte trendsetter mee zijn terwijl andere echt graag vinden dat het handig moet zijn. Voor iedereen is er iets anders te vinden, en eigenlijk is dat alleen, maar fijn, want hoe vervelend als iedereen met dezelfde tas loopt als dat jij doet? De keuze is en blijft reuze! 

Dit vind je misschien ook leuk...