hotel
Lifestyle Travel

Heeft jouw vlucht vertraging opgelopen? Geen paniek! Get A Day Room!

In het buitenland is het al een zeer bekend fenoneem: een ‘day-use hotel’ voor ‘day-stays’. En als je dit vertaalt naar het Nederlands dan zijn een daghotel eigenlijk niets meer dan een hotel die hun kamers ook voor slechts een paar uurtjes per dag verhuren. Dit betekent dat iedereen op dezelfde dag kan in- en uitchecken. Ideaal toch? 

Voor iedereen

In het buitenland wordt een daghotel dus ook wel een day-use hotel genoemd. Of zoals ze in Frankrijk zeggen: ‘rendez-voushotel’. Ben jij een grote van en luxe wellness? Ga je op reis met je gezin, familie of juist alleen? Of ben je een zakenpersoon en heb je allerlei gesprekken in dezelfde stad gepland staan? Een dagkamer in een daghotel is perfect voor diegene die een paar uurtjes wil rusten of zichzelf wil onderdompelen in heerlijke luxe.

Ideaal te koppelen aan jouw vakantiereis

Een daghotel is een gemakkelijke oplossing voor iedereen regelmatig reist voor plezier, ontspanning of voor zaken. Veel luchthavenhotels hebben dat ook ondervonden en maken daar gretig gebruik van. Heeft je vliegtuig onverhoopt vertraging opgelopen? Dan boek je snel een dagkamer in een daghotel. Zo kan je comfortabel de uren overbruggen die je moet wachten op het vertrek van jouw vliegtuig. Heb je last van een jetlag? Een dagkamer is ook ideaal geschikt om van je jetlag af te komen!

Get A Day Room

Via de website van Getadayroom heb je snel een prachtige kamer tot je beschikking in meer dan 50 landen. Met een kamer voor een paar uur via Getadayroom heb je beschikking tot alle comfort van een hotelkamer voor een zeer scherpe prijs! Zij garanderen jou een ruime keuze aan kamertypes en aankomsttijden. Bij Getadayroom betaal je geen reserveringskosten en regelen ze jouw reservering zonder dat je gebruik hoeft te maken van een creditcard! Ben je nieuwsgierig geworden naar een dagkamer in een daghotel? Bekijk dan snel de website van Getadayroom!

Dit vind je misschien ook leuk...