smartphone hoesje
Gadgets Media Mobile

Maak je eigen telefoonhoesje op Hoesjemaken.nl!

Het is goed om jouw mobiel te beschermen, want als je deze laat vallen, kan je lelijke beschadigingen oplopen. Een probleem dat veel mensen met telefoonhoesjes hebben, is dat ze er niet mooi uit zien. Hoesjemaken.nl heeft daar de perfecte service voor: hier kan jij gemakkelijk zelf je telefoonhoesje ontwerpen. In deze blog zullen wij je meer over Hoesjemaken.nl vertellen! 

Hoe werkt het?

Hoesjemaken.nl maakt gebruik van een vast stappenplan: 

  1. Kies je telefoon. Bijna geen één telefoon heeft precies dezelfde afmetingen als anderen, dus het is belangrijk dat jij jouw model uitkiest. Zo weet je zeker dat het telefoonhoesje dat je gaat ontwikkelen, ook op jouw mobiel past. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw telefoon niet verkrijgbaar is, want bij Hoesjemaken.nl is vrijwel elk mobiel beschikbaar.
  2. Laat het ontwikkelen beginnen! Nu je de keuze hebt gemaakt voor de juiste telefoon, kan je beginnen aan het daadwerkelijke ontwerp. Hoesjemaken.nl probeert jou hier zo goed mogelijk mee te helpen, door verschillende templates aan te bieden die je kan gebruiken, om je hoesje mooi vorm te geven. Deze hoef je natuurlijk niet te gebruiken; de keuze is aan jou. 
  3. Klaar! Jij hebt je hoesje af: het wordt nu zo snel mogelijk jouw kant op gestuurd. Morgen kan je het hoesje thuis verwachten. 

Wat voor hoesjes kan ik maken? 

Je kan alles wat je wil op je hoesje zetten. Zo kan je ervoor kiezen om simpelweg een effen kleur als telefoonhoesje te doen, maar je kan ook over-the-top gaan en hem compleet versieren zoals jij wilt. Het is ook een mogelijkheid om een foto van een leuke herinnering als telefoonhoesje te doen, zodat jij hier regelmatig aan wordt herinnerd. Door de templates van Hoesjemaken.nl is het makkelijk om een kleine fotocollage te maken, die jij als hoesje kan gebruiken. 

Hoesjemaken.nl

Lijkt het jou leuk om zelf een iPhone 13 Pro hoesje maken? Neem dan snel een kijkje op Hoesjemaken.nl! Je weet nu precies wat er mogelijk is, en hoe jij zelf je hoesje kan maken. Ook leuk: geef een zelfgemaakt hoesje als cadeau aan een vriend of vriendin. Dit zullen ze ongetwijfeld kunnen waarderen!

Dit vind je misschien ook leuk...