ipad 2020
Gadgets Media

iPad 2020 kopen, of toch de iPad 2018?

Wie voor een betaalbaar bedrag een goede iPad zoekt, zal al snel bij de basisserie van Apple uitkomen. Gewoon ‘iPad’ worden de iPads genoemd die binnen deze serie vallen. Apple gebruikt bij deze iPads niet de nieuwste technieken en duurste materialen en dat merk je terug in de betaalbare prijs. Met de iPad 2020 en iPad 2018 heb je twee goede en betaalbare refurbished iPads tot je beschikking. Welke moet je nu kiezen? En waarom zou je voor refurbished gaan?

iPad 2018

De iPad 2018 refurbished van Forza is een enorm populaire tablet. Dat komt omdat deze 6e generatie iPad eenvoudig in gebruik is, van alles is voorzien wat een gemiddeld tabletgebruiker nodig heeft en uiteraard enorm goed betaalbaar is. Als je een klein bestedingsbudget hebt en tóch een goede tablet zoekt, kun je niet om de iPad 2018 heen. Het 9.7-inch scherm kun je met Apple Pencil gebruiken. Zo kun je direct op het scherm schrijven, schetsen, annoteren en tekenen. Handig voor werk en studie, maar ook thuis op de bank doet de iPad 2018 het goed. De A10-chip is snel genoeg voor veel mobiele spelletjes en het gebruik van meerdere apps tegelijkertijd.

iPad 2020

De refurbished iPad 2020 is nog steeds betaalbaar, maar wel iets duurder. De tablet is namelijk twee jaar jonger en zodoende met betere specificaties uitgerust. Zo heeft de iPad 2020 een 10.2-inch scherm en een sterkere processor aan boord. Hierdoor kun je er ook goed mee gamen, vakantiefoto’s op bewerken en augmented reality-apps op gebruiken. Op de tablet kun je een toetsenbord aansluiten. Zo tover je de iPad 2020 om tot mini-laptop en dat is enorm handig voor studie- en werk gerelateerde taken. Al met al is de iPad 2020 breder inzetbaar maar dat is gezien zijn jongere leeftijd ook niet gek. 

Waarom refurbished?

Refurbished is betrouwbaar. Dankzij een erkend keurmerk, tientallen technische controlepunten en 2 jaar garantie ben je verzekerd van een goede aankoop die even goed functioneert als nieuw. Daarnaast is refurbished betaalbaar. Afhankelijk van welke iPad je koopt kun je tientallen tot honderden euro’s besparen. Daarnaast kun je altijd uit meerdere uiterlijke productcondities kiezen, waarbij een lagere conditie je meer prijsvoordeel oplevert. Je eigen besparing heb je dus zelf in de hand. Tot slot is refurbished duurzaam. Uiteraard is een tablet hergebruiken beter voor het milieu dan een apparaat vroegtijdig afdanken en een nieuwe produceren. Met refurbished van Forza Refurbished houd je geld in de portemonnee, krijg je zekerheid door 2 jaar garantie en draag je ook nog bij aan het behoud van ons milieu. Als dat niet van duur naar duurzaam is! Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld = morgen thuisbezorgd met gratis nieuwe laadaccessoires.

Dit vind je misschien ook leuk...