laptop samenstellen
Lifestyle

Studeren! Wat nu?

Je gaat studeren, spannend! Maar wat heb je hier allemaal voor nodig? Naast een goede tas, de benodigde schoolboeken en eventueel een studentenkamer heb je natuurlijk een goede laptop nodig. Wanneer je gaat beginnen aan je studie, zal je je laptop elke dag nodig hebben. Reis je op en neer van huis naar school? Waarschijnlijk heb je dan het liefst een laptop die niet al te zwaar is. 

Daarnaast is het ook belangrijk dat je weet waarvoor je je laptop vaak moet gebruiken. Sommige opleidingen werken met programma’s zoals Photoshop en InDesign. Voor deze programma’s kun je het beste een sterke processor aanschaffen. Wanneer je voornamelijk met Microsoft Word werkt, is deze sterke processor niet nodig. Bedenk dus goed waarvoor je je laptop gaat gebruiken!

Het kiezen van je laptop

Wanneer je een duidelijk beeld hebt van je eisen voor een laptop, wordt het tijd om er een aan te gaan schaffen. Het aanbod aan laptops is enorm en de kans dat jij door de bomen het bos niet meer ziet is dan ook groot. Daarnaast bestaat de perfecte laptop waarschijnlijk niet en heeft elke laptop wel iets wat je aan zou willen passen. BTO heeft hier iets op bedacht. Je kunt hier zelf je laptop samenstellen. Zo heb jij gegarandeerd een laptop die bij je past en kun je meteen goed met je opleiding starten. Op de website van BTO kun je aangeven welke onderdelen van de laptop voor jou belangrijk zijn. Is het gewicht van de laptop belangrijk? Of moet de accu lang meegaan zodat je de oplader niet overal mee naartoe hoeft te nemen? Kies zelf hoeveel geheugen de laptop moet hebben, wat de opslagcapaciteit is, op welke processor de laptop draait etc. De prijzen van de verschillende opties staan er direct bij, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kun je bijbehorende accessoires er meteen bij bestellen, zo heb je meteen alles in huis!

Keuzestress?

Heb je niet zoveel verstand van computers en heb je liever dat er iemand met je meekijkt? Neem dan contact op met BTO. Zo kun jij het gesprek aangaan met een van de specialisten en maak je gegarandeerd de beste keuze! 

Dit vind je misschien ook leuk...