fruitsapjes
Food Lifestyle

Drie soorten drinken die jij kan drinken als je klaar bent met water

Water is enorm belangrijk voor jouw lichaam, maar af en toe heb je ook zin in wat anders. Hier geven we je groot gelijk in. Maar, als je van water afstapt, kan het best lastig zijn om een gezond alternatief te vinden. In deze blog geven wij jou drie soorten drinken die zowel gezond, als lekker zijn en die jij gemakkelijk mee kan nemen naar je werk. Lees dus snel verder!

  1. Een verse fruitsap

In veel supermarkten zijn veel verschillende soorten fruitsap te vinden, in veel verschillende smaken. Helaas zitten veel van deze sappen vol met suiker, en zijn ze daardoor niet bepaald gezond. Gelukkig hebben de meeste supermarkten hier ook zelf een oplossing voor, in de vorm van vers geperst sap. Sommige supermarkten bieden voor geperste fruitcombinaties aan, anderen geven je de mogelijkheid om zelf jus d’orange te persen. Dit is niet alleen hartstikke lekker, maar je krijgt er ook nog eens enorm veel vitaminen door binnen!

  1. Een smoothie

Wil jij nog een extra schepje gezondheid door je fruitsap heen gooien? Ga dan voor een smoothie! Smoothies zijn thuis gemakkelijk zelf te maken, en zijn zowel erg lekker als erg gezond. Het grootste verschil tussen fruitsap en een smoothie is dat een smoothie ook een zuivelvorm heeft: je mixt het fruit hier met yoghurt of melk. Wat ook handig is aan smoothies is dat het volledig aan jou is wat voor fruit je er zoal in gooit. Waar in de supermarkt deze keuze voor jou wordt gemaakt, maak je hem nu zelf. 

  1. Zero sugar frisdrank

Misschien heb jij gewoon even zin in frisdrank. Dat kan: iedereen heeft dit wel eens. Wij raden je dan sterk aan om wel voor de zero sugar versie te gaan, aangezien deze een stuk gezonder is dan het origineel. Gelukkig zijn tegenwoordig de meeste soorten frisdrank ook in een zero sugar variant beschikbaar, waardoor de keuze voor de soort frisdrank nog volledig in jouw hand ligt. 

Een leuke extra tip

Wil jij jouw drinken meenemen op een leuke manier? Dan hebben wij een leuke tip voor je: bij MyMepal kan je namelijk zelf bekers ontwerpen! Leef je helemaal uit, en creëer de perfecte drinkbeker voor jou. Zo kan jij elke soort drinken meenemen op de leukste manier. 

Dit vind je misschien ook leuk...