nieuwe netflix series
Media Must Watch Series

Onze favoriete Netflix series van dit moment

Iedereen herkent het wel eens: je zoekt naar nieuwe Netflix series, maar welke moet je kiezen? Er zijn zoveel opties, echter welke is het waard om te bekijken? Ben jij op zoek naar goede en verslavende Netflix series? Zoek niet verder, want wij hebben enkele series voor je op een rijtje gezet! Misschien ken je ze al of juist helemaal niet. Pak maar alvast je dekentje en zet Netflix aan. Het is namelijk tijd om een nieuwe serie te kijken. Dit zijn onze favoriete toppers die je gezien moet hebben.

1. Workin’ Moms

De eerste serie die we gaan bespreken is: Workin’ Moms. Dit is een Canadese sitcom serie. Vier vrouwen worden gevolgd in hun leven. Ze zijn net moeder geworden en ondervinden (soms) herkenbare/komische situaties in het moederschap. Ondertussen proberen ze een balans te vinden in hun carrière, relatie en ouderschap. Denk bijvoorbeeld aan kolven op het werk, een goede oppas vinden voor je kind en genoeg aandacht besteden aan je gezin. Elke aflevering duurt maar ongeveer 20 minuten, dus deze past zeker in het lijstje van verslavende Netflix series. Vanaf 6 mei komt seizoen 4 al op Netflix.

2. The Sinner

De tweede serie genaamd The Sinner is een Amerikaanse misdaadserie. Een vrouw is samen met haar man en kind een dagje naar het strand. Uit het niets steekt ze een onbekende man dood. Rechercheur Harry Ambrose gaat op onderzoek uit om antwoorden te krijgen op deze vreemde moord. Het verhaal is gebaseerd op het boek The Sinner geschreven door de Duitse Petra Hammesfahr. Inmiddels zijn er al 2 seizoenen op Netflix te zien. Elk seizoen heeft zijn eigen verhaallijn. Een echte aanrader voor kijkers die van spanning en misdaad houden.

3. Hollywood

De laatste, maar niet de minste is de dramaserie Hollywood. Deze staat nog maar net op Netflix, dus deze past met zekerheid in het lijstje van nieuwe Netflix series. Het verhaal speelt zich af in de jaren 40, na het einde van de tweede wereldoorlog. Acteurs en regisseurs krijgen de kans om door te breken. Alleen dat gaat niet zo makkelijk. Ze komen tegen verschillende problemen aan, zoals discriminatie. Gaat het lukken en wat hebben deze jonge talenten er voor over om het te maken in Hollywood?

Dit vind je misschien ook leuk...