refurbished iphone
Media Mobile

Een refurbished iPhone

Steeds vaker hoor je dat iemand een refurbished smartphone, laptop of tablet heeft gekocht. Maar wat is refurbished? En waarom zou je een refurbished toestel kopen? Is refurbished hetzelfde als tweedehands? Refurbished is een Engels woord en betekent gerenoveerd. Een refurbished smartphone is dus geen tweedehandse telefoon, maar een gebruikte telefoon die compleet gerenoveerd is, professioneel gerenoveerd, om precies te zijn. Alle data van de gebruikte smartphone wordt verwijderd en het toestel is grondig gereinigd. Waar nodig worden reparaties uitgevoerd waarbij men alleen originele onderdelen gebruikt. Het toestel wordt uitgebreid getest en voorzien van een nieuwe lader. De refurbished smartphone krijgt hierdoor de levensduur en de kwaliteit van een nieuw toestel waarop je bovendien twee jaar garantie krijgt. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. 

De iPhone XR refurbished

Ben je op zoek naar een iPhone en heb je een bepaald budget? Dan kun je kiezen uit een goedkopere nieuwe iPhone of een uitgebreide dure versie, maar dan een refurbished versie. De iPhone XR refurbished bijvoorbeeld. Deze heeft een krachtige A12 bionic-chip waardoor laden van apps en websites snel en vloeiend gebeurd. De verbeterde FaceID versie werkt makkelijk bij het herkennen van je gezicht en is bovendien een stuk veiliger. De 12 megapixel camera zorgt voor scherpe foto’s en video’s en met de camera op de voorkant neem de snel de mooiste selfies. Door het 6.1 inch scherm is films kijken op je iPhone prima te doen. De kleuren van het lcd-scherm passen zich met True Tone automatisch aan de omgeving aan. 

Een nieuw abonnement zonder toestel nodig?

Een nieuwe smartphone bij een nieuw telefoonabonnement is wel leuk, maar niet altijd nodig. Als je huidige toestel nog prima voldoet, ben je een stuk goedkoper uit met een Sim Only abonnement. Je betaalt dan alleen voor de gekozen data- en telefoonbundel. Bij een Sim Only abonnement kun je kiezen uit 4 verschillende databundels te weten 2 GB, 6 GB, 10 GB en 20 GB. Daarnaast kun je kiezen uit bellen en sms’en 200 min/sms of onbeperkt bellen en sms’en. Ook bij Sim Only is nummerbehoud gratis, kun je maandelijks je bundels aanpassen, ook naar beneden. Bij het Sim Only abonnement van Simyo maak je gebruik van het 4G internet netwerk van KPN met een capaciteit van 256 Mbps. Heb je thuis internet van KPN of Telfort dan worden je data en belbundels automatisch verdubbeld. Sluit je via de mijn Simyo app een Sim Only abonnement af voor een familielid (zoon, dochter, partner) dan krijgen jullie allebei eenmalig € 10,- korting. 

Dit vind je misschien ook leuk...