Living

Aanrader! Zonwering screens met zonnepanelen

Zoek jij naar nieuwe zonwering? Overweeg dan eens screens met een zonnepaneel! Screens zijn zonwering met een buitendoek die ervoor zorgt dat de zon buiten blijft. Deze trendy zonwering product is nog moderner geworden door de toepassing van een zonnepaneeltje! De screens zijn nu ook leverbaar met een zonnepaneeltje in de kap wat ervoor zorgt dat je het niet meer op stroom hoeft te zetten. Met de BENG-eisen die in 2021 zijn ingegaan voor nieuwbouwwoningen, is het zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwbouw heeft. Een groene oplossingen met enorm veel voordelen en een prachtige moderne uitstraling!

De voordelen van een solar screen

Een solar screen is als eerst enorm eenvoudig te monteren. Met een paar schroeven, waterpas en tube kit ben je zo klaar met het monteren van een solar screen. Naar binnen boren hoeft niet meer, omdat er geen kabel naar de stroom hoeft. De zon zorgt voor al de energie die je screen nodig heeft om het omhoog of omlaag te halen. Een ander voordeel is uiteraard dat het je geld bespaart. De screen zorgt voor zonwering en zorgt er dus voor dat het niet warm wordt in je woning. En ook bespaar je nog eens kosten omdat het niet is aangesloten op de stroom. Ben jij overtuigd van solar screens? Dan vertellen we je graag waar je de solar screens kunt gaan bestellen!

Bestellen van solar zonwering

Ga solar zonwering kopen op Rolluiken33.nl, zij bieden A-kwaliteit hoogwaardige zonwering tegen de scherpste prijzen. In het assortiment heb je een uitgebreid aanbod van solar screens en rolluiken. Online kun je direct jouw solar zonwering op maat samenstellen en ook bestellen. Ze leveren de zonwering binnen ca. 3 weken en het wordt compleet gratis thuis geleverd in Nederland! Rolluiken33 heeft ook een showroom in Venlo waar je het deel van het assortiment (waaronder de solar rolluiken en screens) kunt gaan bekijken. Wanneer je al weet wat je wilt, kun je eenvoudig online bestellen. Maar wanneer je nog wat meer informatie wilt en je wilt het product in het echt bekijken, dan kun je het best de showroom bezoeken waar de medewerkers je helpen en je een vrijblijvende offerte krijgt!

Dit vind je misschien ook leuk...