chocolade repen
Food Lifestyle

De lekkerste chocolade recepten van 2021

Ben jij ook zo gek op chocolade? Wij ook! Het valt niet te ontkennen dat chocolade in snoepgoed zit. Chocoladeproducten worden beschouwd als de beste zoetwaren. Chocoladerecepten zijn aantrekkelijk, rijk, heerlijk en kunnen een glimlach op je gezicht toveren. Op zoek naar het lekkerste chocoladerecept? En wat voor chocolade moet ik gebruiken? Dat lees je in dit blog!

  1. Geen high tea, maar high chocolate!

High Tea, High Wine en High Beer zijn inmiddels bekende en succesvolle horecaconcepten. Bied op een gemakkelijke manier iets onderscheidends aan en zet voor de zoetekauwen een High Chocolate van chocolade op je menukaart. Een heerlijk verwenproduct en ook nog eens super Instagrammable.

  1. Pannenkoeken

Chocoladepannenkoeken maak je met cacao en besmeer je met chocoladepasta en top je af met aardbeien. Met cacao als bakmiddel beschik je over dubbel zoveel chocolade bij het eten van je pannenkoek. Een echte aanrader voor de échte chocoladeliefhebber!

  1. Chocolade cocktails

Bijna iedere menukaart biedt een traditionele warme chocolademelk. Maar ook in de zomer worden steeds vaker mooie chocolade milk- of freakshakes aangeboden. Varieer hiermee door een verrassende chocolade cocktails op de avondkaart te zetten.

  1. Chocoladekoffie

Als je opzoek bent naar iets bijzonders om uw kopje espresso of koffie te begeleiden, dan moet je écht gebruik maken van deze chocolade. Dit verrukkelijke snoepgoed smelt als boter in de zon in je mond en smaakt bijna als een dessert. Je kan je koffie begeleiden met witte, donkere of melk chocolade. 

Verschillende recepten met de recepten van Callebaut

Op de website van Callebaut kan je verschillende recepten vinden die je met Callebaut chocolade kan maken. De recepten variëren van zelfgemaakte chocoladepasta van pure of melk chocolade, ruby boterroom, pralinevulling, ganache, amandelpasta, pistachepasta, Deense chocoladetwist, Deense chocoladebloem, choco chip cookies en nog véél meer!

Callebaut chocolade

Wil je na het lezen van deze blog ook aan de slag met de allerlekkerste recepten van chocolade? Dan raden wij jou het gebruik van Callebaut aan. Deze chocolade smelt als boter in de zon in je mond en smaakt altijd goed. Callebaut chocolade is er in de smaken melk, puur en wit, zodat iedereen van Callebaut kan genieten!

Dit vind je misschien ook leuk...