alles over superfoods
Food Health & Fitness Lifestyle

3 populaire superfoods

Stel je hebt enorm veel zin in een lekker tussendoortje, maar je wil niet iets nemen wat erg ongezond is. Dan kun je bijvoorbeeld eens populaire superfoods uitproberen. Misschien vind je dit namelijk wel hartstikke lekker. Maar wat zijn superfoods nou eigenlijk en wat zijn dan de populaire superfoods. Om alles over superfoods te weten te komen, hebben we drie populaire superfoods voor je!

Wat zijn superfoods nou eigenlijk?

Superfoods zijn eigenlijk gewoon voedingsmiddelen die heel erg veel voedingstoffen bevatten. Door deze voedingsstoffen geven je veel meer energie. Naast dat het je veel energie geeft zijn deze stoffen ook nog eens hartstikke gezond. Door een paar superfoods toe te passen aan je eetpatroon zul je zeker verschil gaan merken. Dit merk je namelijk zelfs al met hele kleine hoeveelheden. Dit wil je natuurlijk meteen uitproberen en daarom staan hieronder een paar populaire superfoods. Deze populaire superfoods zijn allemaal hartstikke gezond en ook nog eens lekker!

1. Bio Chiazaad

Chiazaad is misschien wel een van de beste superfoods. Dit komt doordat Chiazaad heel erg krachtig en voedzaam is. Chiazaad is een bron van vezels en ook nog eens gevuld met antioxidanten, eiwitten, vitaminen en mineralen. In Chiazaad zitten ook super veel omega-3 vetzuren. Super gezond dus! Je kunt het voor van alles gebruiken. Op een broodje met bijvoorbeeld pindakaas, op een gebakken ei, in een smoothie of yoghurt en nog veel meer. Je zal merken dat je meer energie krijgt en dat je hongergevoel snel zal verdwijnen.

2. Bio Goji bessen

Deze Goji bes is een hele gezonde vrucht. In deze bes zitten enorm veel voedingsstoffen, zoals aminozuren, mineralen, carotenoïden en heel erg veel vitaminen. Naast dat deze bessen het immuunsysteem versterken, verbeteren ze ook je nachtrust en je humeur zal ook beter worden. Wie wil dat nou niet! De bessen zijn lekker als tussendoortje of in smoothies en yoghurt. Ze worden gedroogd verkocht en kunnen in nog vele andere gerechten worden gebruikt. De kwaliteit kan erg verschillen. De goedkopere bessen kunnen minder voedingsstoffen bevatten. Zo is het handig om je eerst even goed te laten informeren.

3. Biologische witte thee

Witte thee is nog beter dan groene thee. Dit komt doordat witte thee is gemaakt van de hele jonge theeblaadjes waardoor het nog meer goede stoffen bevat. In deze thee zitten veel antioxidanten die je lichaam helpen bij het verwijderen van de schadelijke stoffen. Al door een tot drie kopjes per dag te drinken, word je immuunsysteem sterker.

Dit vind je misschien ook leuk...