cirkels-in-je-interieur
Interior Trends Living

Interieurinspiratie: Werk met cirkels en ronde vormen in je interieur

Ronde en organische vormen zijn helemaal hip. Ze doorbreken de verschillende strakke en rechte lijnen. Hierdoor zorg je voor een zachte en vriendelijke uitstraling. Dit is ook wat jij wilt? Werk met cirkels en ronde vormen in je interieur. Hang bijvoorbeeld een statement aan de muur. Doe je winst met onderstaande tips wat betref ronde vormen in je interieur.

Ronde tafel

Op de een of andere manier stralen ronde tafels van zichzelf al een stuk gezelligheid uit. Daarnaast zijn ze stijlvol, maar ook heel praktisch. Het voeren van gesprekken werkt aan een ronde tafel extra fijn. Je zit allemaal even dicht bij elkaar. Ga je echt serieus aan het werk met cirkels en ronde vormen in je interieur, kies dan ook voor stoelen met ronde vormen.

statement-aan-de-muur

Statement aan de muur

Je kunt wel wat spanning in je interieur gebruiken? Verf een cirkel op de muur! Dit is leuk in een slaapkamer, maar kan ook heel goed in de woonkamer. Laat een al aanwezige kleur in de ruimte terugkomen. Heb je bijvoorbeeld een aantal gele accessoires, dan kun je gerust kiezen voor een gele cirkel. Dit zorgt voor een verrassend effect en geeft toch een stukje rust. Werk je liever niet met verf, dan kun je ook behang in de vorm van een cirkel gebruiken.

Rond vloerkleed

Die ronde tafel gaat het zeker worden bij jou? Dan is een rond vloerkleed een uitstekende aanvulling. Vloerkleden met een ronde vorm zijn de laatste jaren heel populair geworden. Het grote voordeel daarvan is dat je gemakkelijk een kleed zult vinden dat voldoet aan jouw eisen. Ben je bang dat dit voor jou te veel van het goede wordt? Een rond vloerkleed past natuurlijk ook prima bij een rechte tafel. Op die manier creƫer je weer een stukje extra spanning. Ook dat mag in je interieur.

Dit vind je misschien ook leuk...