grafisch statement aan de muur
Interior inspiration Living

Interieurtrend: een grafisch statement aan de muur

Stel je voor: je bent hartstikke tevreden over jouw interieur, maar merkt toch dat er iets mist. Vooral wanneer je naar de muren kijkt. Nou is het voor veel mensen een makkelijke keuze en hangen zij een schilderij op. Hartstikke mooi natuurlijk, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden om de muur te bekleden. Bijvoorbeeld een grafisch statement aan de muur.

Grafisch statement aan de muur

Met een grafisch statement kunnen we natuurlijk verschillende dingen bedoelen die we ook zullen benoemen in de tekst. Vaak is het iets wat opvalt waardoor een saai of rustig interieur ineens gedurfd wordt of waardoor een stille muur ineens heel luid kan worden. Eigenlijk een soort oppepper voor het interieur dus. Er zijn verschillende grafische statements die je kan kiezen. Bijvoorbeeld grafische posters aan de muur

Grafische posters aan de muur

Grafische posters kunnen natuurlijk van alles zijn. Je hebt bijvoorbeeld posters gemaakt van oude filmposters of juist hele neutrale posters gemaakt met typografie. Het leuke aan grafische posters is dat je hiervoor helemaal niet een grafisch interieur nodig hebt, maar het juist aan de muur kan toevoegen om een grafisch element aan het interieur toe te voegen. Een beetje als zout en peper toevoegen aan een flauw gerecht zeg maar. Toch zijn posters absoluut niet de enige grafische statements die je aan een muur kan hangen.

Statements voor een grafische interieurstijl

Andere statements die je kan toevoegen aan een grafische interieurstijl zijn ontzettend verschillend. Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil omdat het een statement moet zijn. Grafisch betekent niet speciaal grafische vormen. Het is juist het veranderen van een niet grafisch interieur, naar een grafisch interieur en daarom kun je dus zelf helemaal beslissen hoe je dit wil doen. Een goede tip is om het eerst eens op papier te tekenen of te plakken. Op die manier kun je voor jezelf een voorstelling maken hoe het er uit komt te zien. Ook is het niet zo dat je alleen maar zwart-witte statements kan kiezen. Om het grafisch te maken kun je uiteraard ook kiezen voor een leuke print. Dat zorgt er in ieder geval voor dat het een echt statement wordt wanneer je het aan de muur hangt. De enige regel die er is, is dat er geen regels zijn. Je kan het zo grafisch maken als je zelf wilt.

Dit vind je misschien ook leuk...