Living

Bestel een beton schutting op Schutting33.nl

Een betonnen schutting bestellen? Doe dit op Schutting33.nl. Ze bieden de betonnen schutting aan van A-kwaliteit en tegen zeer scherpe beton schutting prijzen. Sterker nog, wij bieden de laagste prijsgarantie aan op onze betonnen schuttingen. betonnen schuttingen zijn niet alleen erg modern, maar ook zo goed als onderhoudsvrij en privacy verhogend. Ga jij binnenkort een betonnen schutting bestellen? Wie weet! Bekijk alle motieven betonnen schuttingen op Schutting33.nl. Kies een look (klassiek-, modern- of houtlook), betonplaten motief en bestel je beton schutting bij Schutting33.nl.

Betonnen schutting bestellen? Nu moet je het nog laten monteren!

Je hebt jouw betonnen schutting besteld, maar wie gaat het monteren? Wanneer je een beetje handig bent, kun je dit doen met een handleiding. De montagehandleiding van Schutting33 legt zorgvuldig uit hoe je de betonnen schutting moet gaan monteren. We raden je wel aan om de klus minstens met 3-4 personen te verrichten. De betonpalen zijn namelijk erg zwaar (ca. 100 kg). Wil je jouw betonnen schutting laten monteren door Schutting33? Dat kan ook, ze werken namelijk samen met een montageteam die de betonschutting voor je kunnen inmeten en ook monteren, Wil je jezelf verlichten van een hoop werk? Dan raden we je zeker aan om te kiezen voor een montageteam. Weet jij al wat jij gaat doen?

Klantenservice

Wanneer je vragen hebt over een beton schutting, dan raden we je aan om de klantenservice te contacteren van Schutting33.nl. De klantenservice beschikt over experts van betonnen schuttingen. De klantenservice kun je op verschillende manieren bereiken. Telefonisch kun je 6 dagen in de week tijdens kantooruren contact met ze opnemen. Een andere optie is om de showtuin te bezoeken (waar de beton schutting staat gepresenteerd) of je kunt uiteraard een e-mail sturen. Ben jij niet zo van het online bestellen? Dan kun je uiteraard ook een offerte opvragen. Ga jij binnenkort een beton schutting bestellen? Wacht niet langer en bekijk het assortiment van Schutting33.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...