Health & Fitness Lifestyle

Wat zijn de beste eiwitshakes?

Dat je lichaam baat heeft bij het eten van producten die eiwitrijk zijn, kan eigenlijk geen verrassing zijn. Voor je hersenen zijn eiwitten een belangrijke voedingsbron en ook als je ouder wordt, is het belangrijk dat je voldoende eiwitten uit je voeding haalt om vitaal te blijven. Maar sporters hebben net zo goed belangrijk bij een eiwitrijk dieet. Als je niet voldoende eiwitten uit je dagelijks voeding haalt, of je hebt behoefte aan aanvulling dan kun je kiezen voor een eiwit- of proteïneshake. Er is een groot aanbod van verschillende soorten en merken. Dus wat zijn nu de beste eiwitshakes?

Wat is het voordeel van een eiwitshake?

Voordat we meteen antwoord geven op de vraag wat je moet verstaan onder de beste eiwitshakes, is het ook goed om te kijken naar waarom je als sporter voordeel kunt hebben bij deze eiwitshakes. Zeker als je intensief sport, kan het zijn dat je dagelijkse voeding niet voldoende eiwit bevat. Bijvoorbeeld omdat je geen vlees eet of geen melkproducten gebruikt. Maar het komt ook voor dat je tijdens de sportieve activiteit snel door je eiwitvoorraad heen bent. En dus hebben je spieren moeite om zich te herstellen. Je verliest kracht tijdens het uitvoeren van de oefeningen of je hebt de volgende dag, in verhouding tot andere dagen, veel spierpijn. De beste eiwitshakes vullen dit tekort voor je aan zodat je sneller kunt herstellen.

Wat kenmerkt de beste eiwitshakes?

De beste eiwitshakes bevatten hoogwaardige eiwitten. Zoals bijvoorbeeld de eiwitshakes van Whey Gold. Deze shakes kunnen bestaan uit snelle eiwitten, die dus vlug door je lichaam opgenomen worden. Maar je hebt van Whey Gold ook eiwitshakes die Caseïne eiwitten bevatten. Deze eiwitten worden langzamer door je lichaam opgenomen en zijn dus ideaal om vlak voor het slapengaan te nemen. Op deze manier krijgen je spieren de hele nacht de kans om zich te herstellen. Andere varianten van de Whey Gold zijn shakes met Whey Concentraat en Whey Isolaat. Dan heb je een eiwitshake die bestaat uit 93% whey van hoge kwaliteit.

Wat is het voordeel van een eiwitshake van Whey Gold?

Dat Whey Gold tot de beste eiwitshakes behoort, is onder andere te danken aan de hoogwaardige eiwitten en whey die in de producten wordt gebruikt. Maar daarnaast is de Whey Gold eiwitshake ook vrij van vetten en koolhydraten. Je profiteert dus van de pure werking van de eiwitten op je spieren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je onbedoeld in gewicht zult toenemen. Bovendien lossen de poeders van Whey Gold heel eenvoudig op in vloeistof en heb je dus geen last van klonten. 

Wanneer gebruik je Whey Gold?

De Whey Gold valt niet voor niets onder de beste eiwitshakes. Daarom kun je het ook op ieder moment van de dag nemen. Zowel ’s ochtends bij het ontbijt, voordat je aan een sportieve dag begint, als tijdens een training en voor het slapengaan. Kijk op de verpakking wat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is zodat je ook werkelijk kunt profiteren van de goede werking van de beste eiwitshakes. Kies uit een naturelle smaak of een andere beschikbare smaak en meng het met koud water. 

Dit vind je misschien ook leuk...