beste huilfilms op netflix
Media Movies Must Watch

8 beste huilfilms op netflix

Soms heb je zo’n dag, dat je gewoon echt zin hebt in een film waarbij je even lekker kan huilen. Er zijn genoeg tranentrekkers op netflix, maar welke moet je nou kiezen.

Dit zijn de 8 beste huilfilms op netflix.

1. Intouchables

Een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Philippe, een verlamde aristocraat, is op zoek naar een nieuwe verzorger. Hij komt uit bij Driss, een jongen uit Parijs met een crimineel verleden. Tussen hen ontstaat een bijzondere vriendschap.

2. Hachi: A Dog’s Tale

Ook deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Op een dag vindt een man een hond op straat en neemt hem mee naar huis. Hachi, de hond, komt elke dag naar het station om zijn baasje op te halen, maar op een dag komt zijn baasje niet meer terug met de trein. Hij is overleden, maar toch blijft Hachi nog elke wachten op het station. Als je echt wil janken, is dit een van de beste huilfilms op netflix.

3. Irreplaceable You

Een koppel, dat elkaar al heel lang kent, die lijken eeuwig gelukkig te blijven. Maar dan slaat het noodlot toe. Abbie blijkt terminale kanker te hebben. Ze gaat voor haar man, Sam, op ludieke wijze opzoek naar een nieuwe vriendin.

4. My sisters keeper

Anna is ter wereld gekomen om haar oudere zus, Kate, te helpen met het vechten tegen Leukemie. Naarmate zij ouder wordt, begint ze het steeds lastiger te vinden. Ze klaagt haar ouders aan, vanwege de rechten over haar eigen lichaam. Tijdens de rechtszaak komen ze tot een verschrikkelijke ontdekking over Kate.

5. Dear John

Savannah wordt verliefd op een soldaat, genaamd John. Als John weer op een missie is, schrijven ze elkaar brieven om toch in contact te blijven.

6. Room

Joy en haar zoontje, Jack zitten vast in een afgesloten ruimte in de tuin van Old Nick. Deze man heeft Joy ontvoerd en inmiddels vaak verkracht. Als ze weten te ontsnappen, kunnen ze zich maar moeilijk aanpassen aan het echte leven.

7. Dangal

Een worstelaar die koste wat het kost een gouden medaille wilde winnen, wat uiteindelijk niet lukte. Als vader probeert hij zijn dochters te trainen, om toch die gouden medaille te winnen.

8. The Pursuit of Happyness

Vader en zoon geven de hoop in hun weg naar geluk niet op. Er komt veel op het pad van Chris, maar hij wil er altijd blijven zijn voor zijn zoon, Christopher.

Dit zijn de 8 beste tranentrekkers op netflix momenteel. Heb je echt zin om even te janken, kies dan een van deze film uit en dan wens ik je veel kijkplezier!!

Dit vind je misschien ook leuk...