Interior Trends Living

Zachte industriële stijl? Het bestaat!

Je houdt van industriële stijl, maar je wil het toch niet al té mannelijk, te stoer, te ruw? Dan hebben we goed nieuws voor jou. De pure industriële stijl gaat de goede richting uit, namelijk naar een iets vrouwelijkere, iets zachtere uitstraling. Ach ja, er zijn uiteraard altijd fanatiekelingen die zich toch wel aan het pure rauwe houden. Maar voor wie het toch anders wil: het kan! Wij zochten voor jou meubels en accessoires in de industriële stijl die tegelijkertijd ook elegant en fijn kunnen zijn. Je woning wordt een match tussen de industriële vormgeving én je eigen voorkeuren. Wij kwamen uit bij Cavetown.nl en stonden versteld wat er allemaal te verkrijgen is om je woning om te toveren tot jouw eigen aangenaam en vooral leefbaar industrieel microklimaat. Ontdek het hier!

Meubels, verlichting en accessoires, ga voor details

Industriële meubels, lampen en accessoires zijn stoer, dat is een feit. Toch zitten de meubels, lampen en accessoires van Cavetown vol met details die de uiteindelijke look van het geheel bepalen. Zo zullen bijvoorbeeld gelijkaardige kasten maar met totaal verschillende handvaten en scharnieren een heel andere uitstraling hebben. Details in messing of goudkleur, wit of zilverkleur… het zijn vaak de details die niet onmiddellijk opvallen, die toch allure aan het meubel of het accessoire geven.

Kies voor ‘zachte’ interieurstukken als je de zachte industriële stijl wil

Zacht wordt vaak geassocieerd met ronde vormen en zachte materialen. Hou dit in het achterhoofd als je je meubels, verlichting en accessoires uitkiest voor je ‘zachte’ industriële interieur. Cavetown heeft in dit opzicht heel wat in petto voor jou: kasten, tafels en stoelen met ronde poten, zitbanken met ronde vormen en stoere lampen die toch zacht licht uitstralen. Aarzel niet om zachte en ronde items in je stoere woning in te zetten, het werkt perfect!

Dit vind je misschien ook leuk...